lauantai 8. helmikuuta 2014

Oranssinen neuletakkinen

008


Pitkästä aikaa olen saanut valmiiksi neuleen! Tämä on aloitettu jo viime kesänä ja sen tarkoitus oli olla mukava kerrospukeutumis-neule, joka ei loppukesän viileinä iltoina olisi kuitenkaan liian lämmin. Hieman venyi tämä proggis, mutta onpahan nyt valmiina kevättä ja tulevaa kesää varten.

010

Ohje on netissä ilmaiseksi saatavilla oleva Garter Stitch Swingy-Sweater ja lankana Pirkanmaan Kotityön ohut Pirkkalanka (hrrr, se on ihanaa!). Ohje vaatii hieman neulekokemusta, koska silmukkamäärät lasketaan omien mittausten mukaan. Auttaa jos on joskus ennenkin tehnyt neuletakin ylhäältä alaspäin. Tämä taitaa minulla olla kolmas sellainen ja hyvin ymmärsin ohjetta.


005
  
Muokkauksia tein sen verran, että jätin hihat todella lyhyiksi (koska ajatuksissa se kesäinen kerrospukeutuminen) ja viimeistelyvaiheessa päätin jättää napit pois. Tällä hetkellä rintakoru kiinnittää neuleen hyvin ja voin aina lisätä ne napit joskus myöhemmin jos siltä tuntuu.

018
 
Tykkään tästä täysillä! Se on lämmin, oranssi ja ihana. Lisätietoa, esim. silmukkamääriä, voi halutessaan vakoilla Ravelryssä.



2 kommenttia:

  1. Ihana. Kuvista välittyy kuinka pidät uudesta neuleestasi. Täytyy kokeilla tuota lankaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mieluinen tämä on tosiaan kovasti ja lankaakin suosittelen :)

      Poista