tiistai 3. huhtikuuta 2012

Super-keltainen reissukassi

Joitakin aikoja sitten sain valmiiksi tähän mennessä monimutkaisimman ompelukseni: tosi ison ja tosi keltaisen reissukassin. Ohje on Suuresta Käsityölehdestä 11-12/2009. Otin tämän vähän harjoitusompelun kannalta ja uskoisinkin oppineeni aika monta asiaa matkan varrella!
kuva 029

Kangas on tuollaista kahisevaa ulkoilutakkikangasta, Eurokankaasta. Unelmissa oli joku värikäs ja kuviollinen kangas, mutta juuri silloin ei ollut mieleistä tarjolla (enkä tietenkään voinut odottaa, vaan piti heti päästä ompelemaan). On se vaan keltainen. Kassin vuori on samaa kangasta, joten se on ihan yhtä keltainen sisäpuoleltakin. 

Kuvia varten laitoin kassiin sisään muutamia lakanoita yms., koska tyhjänä se on ihan lörppä. Niin on tarkoituskin: kassi menee säilytystä varten pieneen tilaan. Pohjassa on tukena kaksi palaa vanhojen mappien kansia.

kuva 027

Suosikkikohtani kassista ovat nuo nepparitaskut. Kiinnitin ensimmäisen kerran neppareita pihdeillä ja se oli vaan niin HAUSKAA! Aloin heti miettiä minne muualle voisin vielä kiinnittää neppareita... :)

kuva 030

Kassi on ollut jo mukana yhdessä viikonloppureissussa ja siihen mahtuu kyllä hirmuinen määrä tavaraa! Kannettaessa nuo ohuet kangaskahvat ovat vähän epämukavat, joten ajattelin jossain vaiheessa askarrella siihen sellaisen pehmustetun kantotuen, joita tällaisissa isoissa kasseissa monesti on. 

On se kyllä niin keltainen! 

kuva 031

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti