sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kuplatasku kera karhujen

009

Mun oma Bubblepocket (Ottobre 5/2011)! Tätä olin visioinut ja unelmoinut jo pitkään, mutta kesälomalla ryhdyin vihdoin hommiin. Useampi vaihe ohjeessa koetteli kärvivällisyyttä (Ottobre panostaa enemmän tiiviyteen kuin selkeyteen), mutta googlaamalla ja pohdiskelemalla lopputulokseksi tuli tunikamekko, joka on kovasti mieleinen ja pidettävä.


007


Pääkankaana on vihreä pellava Tallinnan Kangasjungelista (-50%!), mukava ja hengittävä. Taskuissa on karhupuuvillaa, joka on heräteostos Royal-tuotteelta. Nuo karhuset on niin söpösiä ja mahtavia! Vaate on tehty ihan täysin ohjeen mukaan, joten takana on vetoketju. Koko on kuitenkin sen verran väljä, että mekko menee päälle ilman vetoketjun availuakin.


Ongelmia ilmeni samoissa kohdissa kuin monilla muillakin. Taskuihin katselin apua Velhonviita-blogista. Kädensuiden mysteeriä en koskaan onnistunut selvittämään, joten käytin toisesta blogista (en muista mistä!)  löytämääni vinkkiä ja silitin käänteet nurjalle ja ompelin sauman oikealta.

Kesämökillä kuvaillessa oli niin lämmintä, että pidin mekkoa päällä sellaisenaan. Syksyn tullen sen alle mahtuu lisäämään kerroksia. Monikäyttöinen ja ihana vaate <3

2 kommenttia:

  1. Kaunis ja hauska mekko. Ja karhut on parhautta! Oon nyt vähän kade, koska mulla ei oo karhumekkoa...

    VastaaPoista