maanantai 22. lokakuuta 2012

Korukurssin tuotoksia

Syksyn mittaan olen osallistunut askartelu-ja helmikorukursseille ja opetellut uusia asioita. Korutekniikoiden perusteet oli erityisen kiva oppia, koska niitä on helppo soveltaa jatkossakin ja tehdä vaikka millaisia ihanuuksia. Tässä nyt sitten monta kuvaa siitä mitä sain korukurssilla aikaiseksi...

kuva 211

Kaulakorussa on vihreitä ja violetteja puuhelmiä sekä muutamia lasihelmiä piristeenä. Sisällä koruvaijeria ja niskassa lukko.

kuva 214

Joustava rannekoru noista samoista puuhelmistä, voisiko tätä kutsua punotuksi? Joustavaa muovilankaa, joka on sidottu ihan solmulla (ja tuettu liimalla). Näitä tehtiin kurssilla paljon, koska oli helppo ja nopea :D

kuva 216

Pari rannekorua, oikeanpuoleinen on ihan ensimmäinen koru jonka kurssilla tein. Sekalaisia helmiä ja lukkotekniikoiden opettelua. Lukko-osa muodostuu varsinaisen lukon lisäksi tukihelmestä, hevosenkenkäosasta ja tukihelmen suojahelmestä (tuo hopeinen pallero kuvassa).

kuva 223

Vaaleanpunainen rannekoru ja monivärinen kaulakoru lapsen koossa. Kaulakorun oli kyllä tarkoitus tulla itselleni, mutta jäi kuitenkin pituudeltaan vähän liian lyhyeksi. Valkoiset helmet olen kierrättänyt vanhasta rihkama-helminauhasta.

kuva 219


Korvikset helmistä ja koruvaijerista. Näistä tykkään erityisesti: yksinkertaiset ja kauniit.

kuva 220


Rannekoru ja korvikset samaa sarjaa. Tässä opettelin vääntelemään korupiikkejä ja yhdistämään niitä toisiinsa. Lähikuvassa näkyy noita lenkkejä, mitä piikeistä väännellään. Ruskeat helmet hajonneesta H&M:n rannekorusta.

kuva 222


Äskeisen setin kaveriksi tein vielä rintarossin. Tuo reikäpohja näkyykin vähän läpi tästä lähikuvasta. Helmet on pujoteltu siihen metallilangan avulla. Tää on tällainen kunnon blingbling-versio :D

kuva 217

Loppukevennyksenä vielä katsaus korujen valokuvauksen todellisuudesta....
Ei, kisu, ei! 3 kommenttia:

  1. Löytyipä hyvänmielen käsityö-/askartelublogi :) Kahlasin tätä sivu kaupalla.. Jään lukijaksi!

    VastaaPoista
  2. Onpa piristäviä koruja! Itse opettelen nyt korujentekoa alkeista itsekseni ja ontullut mieleen että joku kurssi olisi ollut hyvä.

    VastaaPoista