maanantai 11. helmikuuta 2013

Blogin paluu!

Erinäisistä syistä johtuen (esim. tietokoneen hajoaminen) blogi on ollut vähän tauolla, mutta täällä ollaan taas. Jeejee! Toivon mukaan bloggailu pääsee taas vauhtiin. Nyt joka tapauksessa muutama kuva tauon aikana syntyneistä ompeluksista...

DSC05679


Mooshy belly bunny syntyi nettiohjeella lahjaksi kummitytölle FB:n kangashamstereista hommatuista trikookankaan paloista. Se meni osaksi koko perheen piristyspakettia, johon kuului myös luettavaa äiskälle&iskälle. Nopea ja söpö ompelus tämä!

kuva 730


Tämä laukkukokeilu meni ystävälle joululahjaksi. Sisällä on myös pari taskua, mutta niistä ei tullut otettua kuvia. Kiva pikkulaukku tästä tuli ja ohje oli varsin selkeä. Kankaat ovat Eurokankaasta, ohje täältä.


kuva 741


Tämä jumpsuit on täsmälleen samanlainen kuin viimeksi tekemäni sininen pöllöhaalari. Eli Ottobren 4/2012 ohjeella koossa 62cm. Tämäkin kangas on kangashamstereista peräisin. Toinen yritys sujui paremmin kuin ensimmäinen, varsinkin vetoketjukaitaleen osalta. Etukappaleiden pöllörivitkin osuvat yhteen ihan sattumalta, en tajunnut yhtään kiinnittää asiaan huomiota kankaita leikatessani. Joskus onnistaa! :)
 
kuva 739

Tämä viininpuna-valkoinen pöllöhaalari meni lahjaksi ystävän marraskuussa syntyneelle vauvalle. 

Yksi joululahja on vielä jäänyt valokuvaamatta ja esittelyyn on myös tulossa upouusi ompelupöytäni! Lisäksi olen leikannut kaavat elämäni ensimmäistä takkia varten, nähtäväksi jää millaista jälkeä siitä tulee. Kiitos kommenteista niitä jättäneille, kohdataan taas:)

2 kommenttia: