lauantai 23. maaliskuuta 2013

Metsästyslaukku kera hirvien

001


Sainpas vihdoin tilaisuuden ottaa kuvia iskän joululahjasta. Se on tällainen hirviteemainen laukku metsästysreissuille (isä ei kylläkään metsästä hirviä, mutta metso-kangasta ei ole tullut vastaan). Ajatuksena oli, että tämä olisi sopivan kokoinen termospullolle sekä eväille/kameralle ja moniin taskuihin voisi laittaa välineitä/kännykän... ja mitä nyt metsästäessä tarvitaan? 
 
002


Hupaisan hirvikankaan löysin FB:n kangashamstereista. Se on mukavan tukevaa canvas-tyyppistä puuvillaa, joka sopii laukkuun hyviin. Ohje on netistä: Nature Explorer Bag.

003


Laukun yksityiskohdat ovat joulukuun Tallinnan reissun ostoksia Karnaluksista. Hirvinappeja en voinut vastustaa, vaikka ne ovatkin tässä pelkästään koristeina. Lukitussysteemiä ei ohjeessa ollut, mutta mielestäni se tekee kassista tukevamman metsässä rämpimiseen. Olkahihna on samaa ruskeaa puuvillaremmiä kuin lukituksen kangasosat.

005

Sisäpuoli on viininpunaista puuvillaa Eurokankaasta sekä päällikankaasta tehty taskukokonaisuus. Kaiken kaikkiaan siinä on neljä eri kokoista taskua. Taskut leikkelin niin että hirvikangas pääsi oikeuksiinsa :)


004


Avattuna laukulla on kokoakin. Tarvittaessa sitä voi käyttää näinkin jos sinne pitää änkeä enemmän tavaraa. Tästä tuli mielestäni kiva ja toimiva laukku, jossa yksityiskohdat pelaavat yhteen. Laukkuja on kiva tehdä, joten tapaan hamstrailla niiden ohjeita aina kun silmiin osuu. Jatkoa siis todennäköisesti seuraa...7 kommenttia:

  1. Onpas kivan näkönen malli. Heti rupes muhimaan ajatus kalastuslaukusta miehelle. Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtava laukku! Ihania yksityiskohtia täynnä (:

    VastaaPoista
  3. Onpa upea ja hauska laukku! Kangas kruunaa kokonaisuuden :D

    VastaaPoista