sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Tarpeeksi Värikäs Tilkkulaukku

Edellisessä postauksessa vilauttelemani punasävyiset tilkut päätyivät nyt sitten laukuksi. Sini-vihreiden kohtalo on vielä avoinna. Tätä laukkua varten etsiskelin kirjoista ja netistä ensin sopivaa ohjetta, mutta kun ei sopivaa löytynyt niin sovelsin sitten itse. Hyvä tuli :)

001


Laukku on varsin voimakkaasti Globe Hopen inspiroima. Yksi suosikki-veskoistani on kyseisen firman Antti-laukku, jossa on myös käytetty vanhaa pitsiliinaa. Tilkkutäkistä ommellun Globe Hope -laukun näin jokin aika sitten kaupoilla, mutta nettisivuilta en sellaista löytänyt. Minun laukussani kaksi samankokoista tilkkupalaa on ommeltu yhteen ja kiinnitetty vetoketjulla.

011


Somisteena oleva pitsiliina ja retro-nappi on sosialisoitu äidin kaapeista. Valkoinen tuo mielestäni laukkuun vähän tasapainoa niin väriräjähdys ei ihan täysillä iske naamalle.

003


Laukun vuorina on kirpparilta ostettua tukevahkoa puuvillaa, "Räjähtänyt my little pony" -osastolta tämäkin. Laukun olkahihnaa varten ostin erikseen tukevaa puuvilla-remmiä niin ei tarvitse miettiä kestävyyttä. Pohja on ommeltu laatikko-malliseksi tuomaan tilavuutta ja ryhtiä.

009

Ulkomuodoltaan tämä on kyllä niin kesälaukku, että täytynee odottaa lumien sulamista ennen kuin otan sen käyttöön. Olen kyllä hirmu tyytyväinen lopputulokseen. Laukku on mun tyylinen ja vieläpä ilman ohjetta tehty (mikä on varmaan ensimmäinen kerta käsityöharrastukseni historiassa). Eikun helmat hulmuen kesäkadulle tämä olkapäällä!3 kommenttia:

 1. Onpas ihanat värit! Tykkään tuosta uudesta (?) tavasta käyttää pitsiliinoja tai pitsijuttuja koristeina käsitöissä. Itsekin on tullut toki kokeiltua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää oli täysin tällainen spontaani viritelmä, mutta lopputuloksesta tuli aika kiva kuitenkin.

   Poista
 2. Eksyin tänne sattuman kautta. Ihastuin tuohon laukun värikylläisyyteen ja tuli tekeen mieli tehdä itsellekin jokin kiva kesälaukku.

  VastaaPoista