torstai 3. toukokuuta 2012

Modernin isän ompelusetti

Työkaveri kaipasi perus-ompelutarvikkeita: lankaa ja neulaa vaatteiden korjaukseen. Innostuin asiasta suunnattomasti, koska olin juuri hiljattain löytänyt tarkoitukseen sopivan ohjeen. Samalla sain mahdollisuuden opetella tilkkutyö-tekniikoita (unelmissani siintelevät ihanat tilkkutäkit). Tällaista sain aikaiseksi:


kuva 074

Tarvikepussukan sisäpuolella on useampia taskuja ja paikka kaikelle tarpeelliselle. 


kuva 080

Isoimmasta taskusta löytyy mittanauha, langanpujoitin ja muutamia varanappeja. Työkaveri on 2-vuotiaan pojan isä, joten ajattelin että kaikki arjen helpotukset tulevat tarpeeseen :)


kuva 077

Pienemmissä taskuissa on pahvinpalan ympärillä erivärisiä ompelulankoja ja karhulankaa. Omasta taskustaan löytyvät pienet ompelusakset.


kuva 076

Neulakirjasen huopa on peräisin vanhasta villapaidasta, jonka olen huovuttanut pesukoneessa. Piristykseksi kirjailin päälle tekstin: I am your needle. Työkaveri ja minä olemme molemmat nörttejä... Kuvassa näkyvät vilaukselta myös hakaneulat, jotka roikkuvat nepparilla kiinnittyvässä osassa.


kuva 078


Kokonaisuudessaan tästä tuli kiva ja käytännöllinen. Tykkään väreistä: ne ovat sopivan purjehdushenkiset merta rakastavalle saajalleen. Sisältöä oli hauskaa koota kasaan ja miettiä mitä kaikkea pienen pojan vanhemmat voisivat reissun päällä tarvita. 


kuva 075


Lahjojen antaminen on ihan parasta <3

 


3 kommenttia:

 1. Ompas kiva ja käytännöllisen näköinen lahja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mää tykkään kovasti kaunis+käytännöllinen -yhdistelmästä:)

   Poista
 2. Onpa kyllä tosi hieno, ja varmasti on lahjan saaja tyytyväinen.

  VastaaPoista