lauantai 26. toukokuuta 2012

Sotkuisia kokeiluja

Tällä viikolla testailin oikein urakalla uusia askartelu-juttuja ja sain samalla kunnon sotkun aikaan. Toisaalta saan yleensä aina sotkun aikaan, teenpä mitä tahansa, joten samapa tuo :)
Ensimmäinen uusi juttu oli liitutaulumaali, josta olen kuullut pelkästään hyvää. Kokeilumielessä maalasin sillä ripustettavan puusydämen. Tämän annoin jo lahjaksi uuteen kotiin ystäville. Kuvassa olen piirrellyt siihen vähän kiehkuroita, kun piti päästä kokeilemaan toimiiko se oikeasti

kuva 207

Liitutaulumaalin suhteen on vaikka mitä ideoita ja ajatuksia, on se vaan mahtava aine! Toisena kokeilujuttuna oli decoupage-lakka, jonka käytön olin jostain syystä aina kuvitellut tooosi vaikeaksi. Eihän se sitä tietenkään ollut, vaikka valitsinkin ekaksi projektiksi lyijykynien päällystämisen...

kuva 208

Näitä kivoilla kuviopapereilla päällystettyjä kyniä olen nähnyt siellä ja täällä, joten en voinut vastustaa innostustani kun silmiin osui paketti päällystämättömiä kyniä. Ihan kivoja niistä tulikin, mutta tekniikka vaatii vielä hiomista. Tuo alimmaisena oleva kukkakuvioitu on ihan rutussa.

kuva 209

Loppuun vielä välähdys tilkkutäkki-projektin etenemisestä...sen työstäminen vaatii tällä hetkellä ihan kunnolla tilaa! Oma haasteensa on myös kankaiden kohdistamisessa, kun välissä möyrii innokas kissa-apuri :PEi kommentteja:

Lähetä kommentti