sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Värejä veljenpojalle

Lauantaina juhlittiin veljenpoikani 4-v. synttäreitä. Veljenpoika rakastaa värejä, autoja ja isosiskon mekkoihin pukeutumista. Synttäripäivän hittejä olivatkin uusi autorata ja viininpunainen röyhelömekko. Noin puoleksi minuutiksi saimme pojan sovittamaan ompelemaani asua :)

kuva 151

Ohjeen näihin housuihin ja paitaan löysin Sömnadsmagasin-lehdestä 4/2012. Ruotsinkielinen ohje ei ihan heti aina auennut...miten niin axelsöm on olkasauma? Eihän siinä ole mitään järkeä! Lopputuloksena kuitenkin paita ja housut, joten käännösongelmistakin selvittiin.

kuva 133B


Oma suosikkini ovat nuo jätti-isot taskut! Niihin voi piilottaa salaisuuksia tai vaikka isosiskon leikkipalikoita, kun ilkikurisuus iskee (niin tiedetään joskus tapahtuneen). Salama McQueen on tämänikäisten poikien idoli, joten en voinut vastustaa kun löysin silityskuvan sattumalta. 

kuva 142b


Housujen sivusaumassa on ensikertaa käytössä myös uusi ompelumerkki, johon olen aivan rakastunut. Ne ovat niin kiiltäviä ja kauniita! Toisella puolella on nimeni, toisella puolella sydänkuvio. Tilasin näitä Etsystä varsin edukkaasti, suosittelen Hobbytime-kauppaa !

 
kuva 140

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti