sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kietaisumekko

Tein itselleni ihan oikean vaatteen! Muistan kuinka joskus vuosi sitten katselin tätä ohjetta ja mietin, että "ehkä sitten joskus...". Kyllä nyt on hyvä mieli :) Mekko oli kaiken lisäksi enemmänkin työläs kuin vaikea tehdä. Kaavanosia oli monta ja liukas/laskeutuva kangas ei olisi millään halunnut pysyä paikallaan leikkausvaiheessa (lopulta teippasin sen lattiaan kiinni).

kuva 666b

Kangas on Eurokankaan palalaarin löytö. Olin ihastellut samantyyppisiä kuoseja kauppojen mekoissa, ihan mun värejä vielä kaiken lisäksi. Ohje on Modasta 3/2008. Lisäsin mekkoon yksinkertaiset taskut, koska taskut ovat vaan mahtavia.

kuva 667

Tämä kietaisumekko on yksi syy siihen miksi halusin opetella ompelemaan. Voin tehdä tällaisia istuvia ja omantyylisiä perusvaatteita haluamillani yksityiskohdilla. Ja nyt kun kaavat ovat olemassa voin tehdä tästä mekosta niin monta eriväristä versiota kuin haluan. Huzaa!

Malliposeeraus... :D6 kommenttia:

 1. Hieno! Nyt harmittaa, etten napannut tätä kangasta palalaarista kun siellä näin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ois kannattanut, nyt meillä voisi olla samismekot :P

   Poista
 2. ja ihan huiput poseeraukset! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kangas! Ja tuo kietaisumekon mallikin on hieno, samantapainen on ollut minun tekemättömien töiden listalla - pitkään. Jospa nyt inspiroituis :)
  Niin ja ihanat poseeraukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä kietaisumekkoja on nyt osunut silmiin useammassakin lehdessä, uusimmassa SK:ssa oli yksi plus-kokona ja jossain muuallakin juuri bongasin.

   Poista