tiistai 26. helmikuuta 2013

Uusi ompelupöytä tekee onnellisen ompelijan

008


Ai että :) Iskä teki mulle ihan oman ompelupöydän mittatilaustyönä. Se sopii täydellisesti kooltaan ja väreiltään tuohon olohuoneen nurkkaan (telkkarin viereen kuten kuvasta näkyy). Tykkään tästä ihan täysillä ja on ihanaa kun kaikki on omalla paikallaan! Pöydällä on tilaa myös tulevalle saumurille (tällä hetkellä tilaa vie Big Shot-leikkuri).


003


Pöydän alle ostin kolme halpaa Ikea-laatikkoa kankaiden säilytystä varten. Pussissa lisäksi on joitakin vaatekankaita, jotka odottavat jonossa ompeluun pääsyä. Voitte varmaan kuvitella ne epämääräiset kasat joita kämppä oli täynnä ennen tätä järjestelyä...


005


Erityistoiveena pyysin isää tekemään pöytään vetolaatikon. Se on vielä vähän järjestelemättä, mutta on mukavaa kun neulat ja ompelulangat ovat omalla paikallaan. Kahden kissan taloudessa niiden on parasta olla jossain piilossa.

004


Pöydän reunassa on kaksi pöllö-koristeleikkausta kuvastamassa viisautta ja luovuutta (... jos oikein muistan). Isä meinasi tehdä myös muurahaisen kuvastamaan ahkeruutta, mutta se jäi sitten lopulta pois. Hyvä niin...ahkeruus ei ole niitä asioita, joista olen erityisen tunnettu ;)

009

Pöydän päällä lojuvat tällä hetkellä jo ennen joulua aloittamani jämätilkku-projektit. En ole vielä saanut päätettyä mitä näistä lopulta tulee. Ehdotuksia otetaan vastaan!
6 kommenttia:

 1. Hieno pöytä! Isäsi vois tehdä bisneksen tästä.. Ellei ole jo. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerron isälle terveiset:) Ihan harrastuksena hän eläkkeellä ollessaan puutöitä tekee.

   Poista
 2. Komea pöytä, rakkaus näkyy tekoina! Tilkkuepeitto on mukava shaalin korvike lämmikkeeksi sohvalla tai pieni tilkkupeitto sopii pikkuiselle vauvalahjaksi. Päiväpeitoksi sopii isompi tilkkupeitto. Kaikenkaikkiaan kaunis tilkkutyö joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, välitän edelleen iskällekin kehuja:) Nää palat on vähän pieniä tilkkupeitoksi, vaikka muuten sellainen kiva olisikin. Jonkinlainen kassi näistä ainakin nyt varmaan on tulossa (Globe Hopen innoittamana).

   Poista